WordPress

Prisvindende og alsidigt CMS

WordPress er et utroligt alsidigt CMS (Content Management System), som har vundet flere priser for deres brugervenlighed, funktionalitet og udvidelses-muligheder. WordPress er ikke bare et lille system, som kun bruges til weblogs. Der findes milioner af forskellige udvidelser, og med den rette kombination, kan WordPress bruges som komplet webløsning, uanset om det er en blog, infosite, shopløsning, portal eller Community. Der er faktisk ikke noget WordPress ikke kan klare. Netop derfor er det et af de mest brugte systemer på markedet i dag.

Fordele med WordPress

Der er mange fordele ved at bruge WordPress kontra andre systemer. Der er selvfølgelig også ulemper, men fordelene overskygger de få ulemper der evt. måtte være. Herunder kan du se nogle af de fordele der er ved WordPress:

  • Utroligt alsidigt CMS
  • Open Source – Dvs. ingen omkostninger til licenser
  • Milioner af både gratis og betalte udvidelser
  • Utroligt SEO-venligt Out of the box
  • Kan køre på selv den mindste server

Specialister i WordPress

KJMedia.dk har udviklet og vedligeholdt talrige hjemmesider i WordPress gennem tiden, og har i den forbindelse specialiseret sig i opsætning, optimering og fejlfinding af WordPress installationer.

Så går du og overvejer at starte en blog eller hjemmeside til din virksomhed, så kontakt mig og lad os tage en snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.

Du kan også læse den Ultimative begynder-guide til WordPress – hvis du ønsker at gøre arbejdet selv.