KJMedia tilbyder nu også No Cure No Pay SEO, hvilket i alt sin enkelthed går ud på at I først betaler når vi ser resultater. Det betyder at hvis det arbejde jeg udfører, ikke virker – så koster det Jer ikke én krone. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det nu ikke. Det er dog ikke alle websites som jeg tilbyder denne løsning og jeg stiller også nogen større krav i forbindelse med sådan en aftale. Bl.a:

  • SEO tager tid, derfor binder i Jer for minimum 24 måneder, men kan afbryde samarbejdet efter 6 måneder, hvis der ikke er sket nogen ændringer i trafikken
  • Jeg skal have adgang til Websidens administrationsdel, Google Analytics og Search Consol i hele perioden
  • I må ikke ændre på eksisterende sider på Jeres webside uden mit samtykke. Men i må gerne tilføje nye sider/produkter

Hvem henvender No cure No pay SEO sig til?

En No cure No pay aftale vil typisk være for mindre virksomheder, som ikke har det store markedsførings-budget til at starte med. Det kan også være for Dig, som er meget tvivlende eller skeptisk omkring søgemaskineoptimering, eller for dig som tidligere har dårlig oplevelse og brændt fingrene. No Cure No Pay er et koncept, hvor du kun betaler for de resultater, der bliver skabt og giver værdi for din virksomhed.

Hvad koster en No cure No pay aftale?

Det er 100% individuelt hvad sådan en aftale koster, da det kommer an på Jeres webside, jeres nuværende placeringer og hvilken branche i arbejder indenfor.

Hvornår skal Vi betale?

I betaler først når de aftalte succes-kriterier er opfyldt. Det er forskelligt hvilken succes-kriterier som aftales, men det kunne f.eks være nogen specifikke søgeord på f.eks side 1 på Google.dk, det kunne også være mere organisk trafik til Jeres website. Det er noget vi aftaler sammen inden samarbejdet indledes.

Har du lydt til at hører mere eller ønsker du at indgå et samarbejde? Så udfyld formularen i højre side, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.